Bob Peeters hield Westerlo in 1e klasse en wordt daarvoor nu beloond met een nieuw contract.  De Kemphanen konden na de aanstelling van Bob Peeters eind november een rapport voorleggen van 18 behaalde punten uit 14 wedstrijden en wisten zo op de laatste speeldag een verlengd verblijf in 1e Klasse te verzekeren. Missie geslaagd dus voor de T1.

Het behalen van die doelstelling resulteert nu dus in een verlengd contract van twee seizoenen. "Allereerst wil ik mijn spelersgroep, technische en medische staf bedanken voor het harde werk dat ze geleverd hebben het afgelopen seizoen. Dankzij dit teamwerk hebben we ons doel kunnen halen", zegt Peeters. "Ik voelde me vanaf minuut één goed in Westerlo en kreeg de steun van de fans. Dat heeft ook een grote rol gespeeld in de redding", gaat hij verder.

Dat alles heeft ervoor gezorgd dat het bestuur vertrouwen uitte in de coach en met hem het nieuwe seizoen tegemoet wil. "Ik wou ook absoluut verder bouwen aan dit verhaal. De nodige transfers afhandelen is de volgende stap. We moeten eerst de kern samenstellen alvorens we doelstellingen gaan uitspreken", verduidelijkt Peeters.

"Bij deze wil ik de club van harte bedanken voor het vertrouwen." Met dit dankwoord vat Bob Peeters het tweede deel van zijn termijn aan bij de Kemphanen. Foto KVC Westel /N.

.